Bilgisayar Mühendisliği Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Programı

TEDÜ'de ileri teknoloji araştırma ve uygulamalı öğrenme olanakları sunan Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı'na gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz! Misyonumuz, öğrencilerimizi günümüzün rekabetçi iş piyasasında başarılı kariyerlere hazırlamanın ve en son teknoloji trendlerini takip etmek için pratik araştırma bilgisine sahip olmanın mükemmel karışımıyla sektör odaklı lisansüstü eğitim sağlamaktır. Araştırma alanlarımızın Bilgisayarlı Görü ve Grafiklere dayandığını dikkatinize sunmak isterim; Siber Güvenlik, Nesnelerin İnterneti ve Ağ Sistemleri; Sanal ve Artırılmış Gerçeklik; AI ve Bilişsel Robotik; Hesaplamalı Mantık. Lisansüstü programımızda programlamaya ayrı bir önem verilmektedir. Bu nedenle, Yüksek Lisans öğrencilerimiz Python, Matlab, Java ve C/C++ programlama becerilerini geliştirme fırsatına sahip olurlar. Sizi web sitemizi keşfetmeye veya sorularınız için gokce.yilmaz@tedu.edu.tr adresinden doğrudan bizimle iletişime geçmeye davet ediyorum. Sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz!