Yüksek Lisans Programlarının Güz 2020 Yarıyılında Öğrenci Almaları için Ek Koşullar

Enstitümüze bağlı bir yüksek lisans programının Güz 2020 yarıyılında yeni öğrenci alması için aşağıdaki koşulların her ikisini de sağlaması gerekmektedir. 1- Bir programın tezli ve tezsiz alternatiflerine yeni kayıt olan toplam öğrenci sayısının en az 5 olması. 2- Bir programın tezli ve tezsiz alternatiflerine yeni kayıt olan öğrenciler kendilerine verilen burs oranlarının artan sırasında listelendiğinde, listenin üstünde yer alan ilk beş öğrencinin ortalama burs oranının en fazla %50 olması. Belirlenen bu koşulları sağlamadığı için yeni öğrenci alamayan programlara ilk kayıt için ödeme yapmış adaylara kesintisiz ücret iadesi yapılacaktır. İlk öğrencilerini Güz 2020 yarıyılında alacak olan İngiliz Dili Eğitimi Tezli/Tezsiz ve Makine Mühendisliği Tezli/Tezsiz yüksek lisans programları bu ek koşulların dışında tutulacaktır.

Tarih: